Gå til hoved-indhold

Persondata, cookies m.m.

Persondata, cookies m.m.


Behandling af dine persondataoplysninger

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. 

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Dette sker kun, hvis du tilmelder dig services direkte på vores hjemmeside, f.eks. voresnyhedsbev eller beder os om at kontakte dig for at besvare et spørgsmål.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af dine personoplysninger som navn og e-mail m.v. sker ikke.


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. 

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@igotskills.dk

Du kan også kontakte datatilsynet www.datatilsynet.dk, hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.igotskills.dk og igotskills.dk.


Cookies på igotskills.dk

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, din tablet eller din smartphone ved tilbagevendende besøg. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

Hvorfor bruger vi cookies?

Når du besøger www.igotskills.dk bruger vi cookies til at indsamle oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, så du får den bedste brugeroplevelse. Vi bruger også cookies til at levere målrettet online indhold. Ved brug af hjemmesiden accepterer du, at vi lagrer dine cookies hos os. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning - http://minecookies.org/cookiehandtering/)

Afvisning af cookies?

Du kan vælge, om du vil acceptere cookies eller ej. Hvis du ønsker at vide, hvornår din enhed modtager en cookie, kan du indstille din browser til at informere dig om det. På den måde har du mulighed for at acceptere eller afvise en cookie. Din enhed kan indstilles til at afvise alle cookies. Vær opmærksom på, at det kan betyde, at visse funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere korrekt og optimalt.

Sådan sletter du dine cookies

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Hvordan afhænger af din browser og dit device. Du kan se vejledning og læs mere om sletning af cookies her http://minecookies.org/cookiehandtering/ 


Billeder

På igotskills.dk bruges der (efter aftale) billeder fra:

  • iStock
  • SkillsDenmark - fotografer Per Daugaard, Søren Schnoor

Desuden bruges der billeder fra de erhvervsskoler, der står bag igotskills.dk