Gå til hoved-indhold

Persondata, cookies m.m.

Persondata, cookies m.m.


Behandling af dine persondataoplysninger

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandler vi: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Dette sker kun, hvis du tilmelder dig services direkte på vores hjemmeside, f.eks. vores nyhedsbrev eller beder os om at kontakte dig for at besvare et spørgsmål via vores kontaktformular.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af dine personoplysninger som navn og e-mail m.v. sker ikke.


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. 

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@igotskills.dk

Du kan også kontakte datatilsynet www.datatilsynet.dk, hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.igotskills.dk og igotskills.dk.


Cookies på igotskills.dk

Når du besøger www.igotskills.dk lægger der ingen cookies på din computer.  


Billeder

På igotskills.dk bruges der (efter aftale) billeder fra:

  • iStock
  • SkillsDenmark - fotografer Per Daugaard, Søren Schnoor

Desuden bruges der billeder fra de erhvervsskoler, der står bag igotskills.dk


Ansvarsfraskrivelse

Indholdet på igotskills.dk har alene karakter af orienterende og understøttende information. Der kan ikke garanteres for rigtigheden af hjemmesidens indhold, herunder også indholdet af andre hjemmesider, hvilket der måtte være blevet henvist til.

Igotskills.dk fraskriver sig ethvert ansvar for direkte eller indirekte følgevirkninger, skader, tab, skuffelser eller ulemper der er pådraget som et resultat af brug eller misbrug hjemmesiden igotskills.dk, uanset om dette må henføres til eksempelvis manglende opdatering af indholdet på hjemmesiden, fejl, uhensigtsmæssigheder eller udeladelser m.v.