Gå til hoved-indhold

Nyheder

Som optakt til DM i Skills er der etableret en helt særlig butik i Høng gågade, der har fokus på at vise forskellige skills frem. Skills Butikken har et skiftende koncept og bemandes af forskellige erhvervsuddannelser, skoler og organisationer, og det betyder, at man vil møde en ny type skills, hver gang man besøger butikken.

En ny oplevelse hver gang

I uge 20 var butikken eksempelvis bemandet af eleverne på køkkenuddannelserne fra EUC Nordvestsjællands afdeling i Fårevejle. Her omdannede eleverne fra kok-, tjener- og ernæringsassistentuddannelserne butikken til et stort køkken, hvor de tilberedte forskellige retter, som de besøgende kunne smage.  

Fra tirsdag til torsdag i uge 21 er det personvognsmekanikeruddannelsen, også fra EUC Nordvestsjælland, der rykker ind i butikken. De tager en motor med, som de vil skille ad og arbejde på. 

En skoleaktivitet 

Der sker en masse spændende og forskellige aktiviteter i Skills Butikken. Klasser kan sammen med deres lærere besøge butikken, deltage i aktiviteterne og høre mere om et særligt erhverv eller fag. Og så kan man også booke nogle af aktiviteterne, så ens elever har mulighed for at prøve kræfter med et bestemt håndværk. 

8. klasse fra Høng Skole prøvede eksempelvis tømrer-skills af, da de skulle bygge møbler af paller ved åbningen af Skills Butikken 28. april 2021. 

Følg aktiviteterne

Du kan se, hvilke aktiviteter der finder sted i Skills Butikken i kalenderen (på Kalundborg Erhvervsråds side om Skills Butikken), eller du kan følge aktiviteterne på www.facebook.com/SKILLSButikHoeng