Gå til hoved-indhold

Om DM i Skills 2022

Om DM i Skills 2022 i Høng

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.

DM i Skills 2019 finder sted den 28. – 30. april 2022 i Kultur- og Bevægelsescenter Høng.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Tilmeldte fag

Sideløbende med Danmarksmesterskabet afholdes finalen i Skills Stafetten for elever i 8. klasse med 60 deltagende hold fra hele Danmark. Holdene udtages på forhånd af deres lokale erhvervsskoler. Tanken med denne konkurrence er at skabe opmærksomhed om alle de mange forskellige kompetencer, der kommer i spil i erhvervsuddannelserne og at understrege det at kunne arbejde i teams. Finalen foregår om fredagen kl. 9-14, og der vil være masser af stemning og energi i det store cirkustelt midt på pladsen.

Derudover får de besøgende skoleelever mulighed for at afprøve deres egen faglige kunnen i de særlige “Prøv, mærk, føl"-stande. Her kan de også snakke med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere.

Prøv, mærk, føl-stande

DM i Skills er åben for alle interesserede, og der er gratis adgang til arrangementet. Følg begivenheden på Facebook og bliv opdateret.

Praktiske informationer, fx. åbningstider, transport, ankomst